Fotografija


Navdihujejo me drobne stvari, ki me osrečujejo, vsakdanje malenkosti, dejanja in detajli: oblaki, meglice, jesenske brave, opazovanje živali pri igri, otroški smeh, iskren pogled… Lahko jih opaziš ali prezreš. Vedno je ovisno od tebe.

Vabim te, da pogledaš svet skozi moje oči…


Kuhanje


Svojo strast do dobre hrane izražam na dva načina – najprej spretno vihtim svojo kuhalnico in kreiram vedno nove recepte, nato kulinarično zgodbo upodabljam s fotografijami.


RECEPTIMOJI KUHARSKI KNJIGI


Alt Text

GOZDNA KUHINJA


Predstavljam vam preko 120 receptov, ki so vsi nekaj posebnega. V knjigi tako najdete nove ideje za jedi iz sestavin nabranih v gozdu: gob, kostanja, čemaža, špargljev, bezga, gozdnega jagodičja, lešnikov, kopriv, čemaža, smrekovih vršičkov. Nekaj receptov za pokušino:gobova juha s kostanjem, marele v omaki, puranovi zrezki s čemaževo skorjico,  kostanjeva omaka za testenine, domača nutela z lešniki, gozdna energijska ploščica, marmelada iz smrekovih vršičkov, bezgova panakota z limono, presna torta z gozdnimi sadeži,..


NAROČI
Alt Text

PALAČINKE IN OMLETE


Palačinke in omlete veljajo za eno bolj priljubljenih jedi pri vseh generacijah. Pripravljamo jih lahko na nešteto načinov. Iz njih lahko celo sestavimo popoln meni (rezanci v juhi, polnjene z zelenjavo ali mesom, sladica,…). Če so palačinke tudi vaša priljubljena jed in jih želite pripraviti nekoliko drugače, je ta knjiga odlična za vas. V njej boste našli preko 80 svežih idej za hitro in enostavno popestritev jedilnika. Recepti so razdeljeni na: sladke palačinke, slane palačinke, omlete ter palačinke in omlete iz različnih koncev sveta.


NAROČI

OBLIKOVANJE IN USTVARJANJE


Nudim vam 5 vizualnih storitev na enem mestu:

  • OBLIKOVANJE
  • SPLET
  • FOTOGRAFIJA
  • ARANŽIRANJE
  • ANIMACIJE


MOJE STORITVE IN PROJEKTI

Potovanja


Moj potovalni moto je:

‘Čez dvajset let boste veliko bolj razočarani zaradi stvari, ki jih niste storili, kot zaradi stvari, ki ste jih. Zatorej izplujte iz varnega pristanišča. Ujemite veter v svoja jadra. Raziskujte. Sanjajte. Odkrivajte.’ – Mark Twain –

Potovanja so moja ljubezen, moja strast. Enostavno obožujem jih! Od njih nikoli nič ne zahtevam, a vedno znova dobim toliko v zameno.


FOTO BLOG


O MENI

Moja brezmejna ljubezen do kreativnosti in vsega lepega me spremlja že od nekdaj, zato sem tudi svojo poklicno kariero nadaljevala po tej poti. Kot diplomantka Inštituta in akademije za multimedije ter strastna fotografinja in grafična oblikovalka, ki jo navdihujejo kulinarika in aranžiranje, se tudim ustvariti vedno nove in še lepše izdelke…


USPEHI IN DOSEŽKI

 2011 –  Diplomirala na Inštitutu in akademiji za multimedije

2012 – Izšla moja prva kuharska knjiga Palačinke in omlete (Založba Kmečki glas)

2013 – Izšla moja druga kuharska knjiga Gozdna kuhinja (Založba Kmečki glas)


RAZSTAVE

Julij 2010 – “What is your obstacle in taking photo?”, Ankara, Turčija

Marec 2011 – “Med preteklostjo in prihodnostjo”, Škofja Loka